Coronavirus: mesures de prevenció

Des de CYP ASSESSORS conscients de les incerteses provocades per la irrupció del Covid-19, hem pres una sèrie de mesures de prevenció associades als riscos que l’esmentat virus comporta. Mesures sempre alienades amb les recomanacions de les autoritats governamentals i sanitàries.

La nostra prioritat és la protecció i seguretat de les persones relacionades amb les nostres activitats: empleats, clients, col·laboradors, proveïdors, i totes les persones que participen en el nostre dia a dia. Alhora entenem rellevant també com un dels nostres objectius, el de vetllar per la continuïtat dels nostres serveis. Per tot això volem compartir les accions que hem impulsat de manera immediata:

  • Hem dotat a les nostres seus de gel hidroalcohòlic higienitzant de mans i hem difós el protocol transmès per les autoritats sanitàries, orientat a reforçar les mesures higièniques.
  • Hem habilitat la possibilitat de teletreball als nostres professionals garantint la continuïtat de la nostra capacitat operativa.
  • De comú acord amb les entitats co-organitzadores, en la mesura que sigui possible reprogramarem a dates posteriors, les activitats que ja estaven programades per les properes setmanes.
  • Gràcies a totes les eines que tenim al nostre abast intensificarem la realització de conferències, presentació de publicacions a través de plataformes virtuals: webinars, streaming,…i altres canals no presencials.
  • Recordar-vos que posem a la vostra disposició els canals no presencials a través dels quals podran seguir gestionant la seva relació amb la nostra companyia. En un context com l’actual, preguem, els considerin de manera prioritària per a minimitzar els riscos, contactant a través d’info@cypassessors.cat o al 93 8900667

Volem agrair la comprensió, col·laboració i confiança, i reiterem el nostre compromís en seguir treballant per assolir els nostres objectius que se centren en mantenir-vos informats amb totes les informacions que les autoritats aniran donant en la mesura que us afectin als vostres negocis.