[vc_row][vc_column][vc_column_text]Té un sistema d’informació ben planificat i dissenyat que li ofereixi un control de les despeses i del benefici de la seva empresa?

Disposa d’informació comptable i financera útil per prendre decisions?

Sap interpretar la informació comptable que disposa de la seva empresa?

Una adequada gestió comptable de la seva empresa li permet portar els registres necessaris per complir amb la legislació vigent i realitzar el control de totes les operacions que porta a terme la seva empresa.

En funció del punt de vista des del qual es miri, la comptabilitat de la teva empresa pot ser un mitjà o un cap:

  • Complir amb les obligacions amb hisenda convenientment.
  • Tenir la informació referent al funcionament de l’empresa.

Volem incidir en aquest segon punt, una comptabilitat al dia pot fer treure molt de partit a la teva empresa.

Les societats estan obligades a portar comptabilitat conforme al Codi de Comerç, obligació que no afecta les persones físiques. Ara bé, un autònom només ha de portar uns llibres registre, però això no significa que no sigui molt recomanable portar una comptabilitat més estricta.

El avantatge principal és poder prendre decisions que repercutiran en la “factura fiscal” de l’exercici, però que cal revisar periòdicament?  Hi ha moltes vegades que realitzem accions “perquè sempre s’ha fet d’aquesta forma”, ens hauriem de parar a revisar de nou tots els aspectes relatius a la gestió, les despeses que ens deduïm, les bonificacions que ens apliquem, com facturem als nostres clients, quins terminis utilitzem per cobrar i pagar, etc.

El nostre departament comptable facilita periòdicament els estats comptables que resumeixen la situació econòmica i financera de l’empresa.

Alhora, l’ajudem a conèixer quina és la situació real de la seva empresa, analitzant de forma clara les despeses i ingressos, la situació financera i del patrimoni de l’empresa, l’evolució respecte a períodes anteriors, amb l’objecte que disposi de una informació útil i oportuna per a la presa de decisions.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”vc_default” full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_empty_space][templatera id=”140″][/vc_column][/vc_row]