Sobre nosaltres

Despatx professional, jove i modern amb talent nou i constant renovació tecnològica.

cypassessors va ser creat l’any 2013 a Vilafranca del Penedès, tot i que l’equip que integra el despatx ja portava anys treballant de forma conjunta. cypassessors ha anat consolidant la seva presència al mercat gràcies a la prestació d’un servei personalitzat, estretament vinculat al client i les seves necessitats específiques.  La passió pel treball ens porta a procurar la continua adaptació als nous temps, introduint millores que proporcionen les noves tecnologies.

D’aquesta forma aconseguim donar als nostres clients un servei d’alta qualitat al que ja estan acostumats i amb un cost molt competitiu, a més d’uns temps de resposta molt més reduïts.

Actualment no n’hi ha prou en oferir solucions que responguin de manera puntual a les necessitats, també cal saber anticipar-se.

La missió de cypassessors és donar suport als emprenedors donant l’assessorament empresarial que necessita per fer complir el seu somni de veure realitzat el seu projecte.

A diferencia d’altres assessories, cypassessors posa a disposició dels seus clients una oferta més amplia de serveis, eines i suport.  La innovació és part del seu ADN, ja que apostem per solucions tecnològiques pioneres i projectes de desenvolupament propi, que ens permeten millorar el servei adaptant-lo a les demandes actuals.  En definitiva, els clients troben en un sol despatx tot el que necessiten per tenir un assessorament empresarial global.

Proximitat

Per donar-te resposta immediata i àgil.

Transparència

Per reforçar la teva confiança.

Eficàcia

Per la teva tranquil·litat personal.

Equip

Àrea Fiscal/Comptable

Cinta Fondarella

Foto de Cinta Fondarella
Foto de Pilar Marteles

Àrea Laboral

Pilar Marteles

Àrea Fiscal/Comptable

Yolanda Claros

Foto de Yolanda Claros

Contacte · informació

Tè qualsevol dubte o interès en la gestió i o assessorament del seu negoci, empresa o oficina?

Pot trucar-nos al 93 890 06 67 o faciliti’ns les seves dades i li assignarem un gestor que es posarà en contacte amb vostè en la menor brevetat possible.

cyp assessors · newsletter

Vols estar puntualment informat de tots els canvis legals o informacions d'actualitat que et podem interessar? Envia'ns les teves dades per subscriure't al nostre newsletter.